Blog

  1. Baterii pentru bucatarie

    Cauti baterii de bucatarie de calitate? Afla care sunt principalele elemente la care sa ai grija!

    Iti place sa gatesti pentru familia ta, dar bateria pe care o ai la bucatarie da semne ca cedeaza? Inseamna ca este momentul sa o schimbi, iar pentru a lua cea mai buna decizie in acest sens, trebuie sa studiezi modelele de baterii bucatarie, pe care le ai la dispozitie. Aceste obiecte sunt esentiale cand vine vorba despre utilizarea chiuvetei, asa ca nu trebuie sa faci rabat de la calitate!

    Care sunt tipurile de baterii bucatarie din care poti alege?

    Pentru ca ai la dispozitie o gama foarte larga de baterii din care poti alege, trebuie sa fii extrem de atent inainte de a lua o decizie. De exemplu, produsele de pe piata se impart in 2 categorii principale, in functie de modul in care pot fi montate:

    • cu montare pe perete – alegand astfel de baterii, economisesti spatiu pe blat si poti investi intr-o chiuveta suficient de generoasa, in care sa-ti incapa atat farfuriile, cat si oalele mari;
    • cu montare pe chiuveta – se aplica foarte usor pe chiuveta, fiind practice si eficiente. Despre aceste baterii trebuie sa stii ca sunt usor de folosit, dar si de inlocuit.

    Cum pot fi actionate?

    In ceea ce priveste manerele bateriilor, ele pot fi prevazute cu unul sau 2 robineti ori cu robineti cu senzori. Daca modelele cu monocomanda sunt eficiente, permitandu-ti sa actionezi foarte usor atat apa calda, cat si apa rece, cele cu cu senzori se numara printre cele mai moderne baterii spre care te poti indrepta: nu trebuie decat sa apropii mainile de senzorii cu care sunt prevazute, iar apa incepe sa curga automat.

    Din ce materiale sunt realizate?

    Materialele din care sunt realizate bateriile de bucatarie sunt si ele extrem de importante, atat pentru faptul ca iti ofera o viziune clara despre rezistenta pe termen lung, cat si datorita faptului ca iti permit sa alegi design-ul ideal, in functie de modul in care arata intreaga ta bucatarie. Asadar, poti investi in baterii create din:

    • crom – este un material rezistent, interesant in punct de vedere cromatic. Alegand o baterie din crom, ai certitudinea ca o poti folosi chiar si pana la cativa ani, fara sa se defecteze;
    • inox – este cea mai populare alegere in materie de baterii bucatarie. Inoxul este casant, rezista la temperaturi extreme, dar si la impuritati;
    • alama – fiind vorba despre un aliaj din cupru si zinc, trebuie sa ai grija ca proportia dintre cele 2 materiale sa fie una potrivita, astfel incat apa sa isi poata pastra proprietatile. Bateriile din alama sunt interesante ca design, dar si din punct de vedere cromatic, pentru ca argintiul este usor de asortat cu celelalte obiecte pe care le ai in bucatarie.

    Design

    Cand vine vorba despre design-ul bateriei pe care ti-o doresti, el trebuie sa fie in concordanta cu tipul de chiuveta, dar si cu imaginea de ansamblu a intregului spatiu. De exemplu, daca ai o bucatarie moderna, minimalista, recomandat este sa investesti intr-o baterie din alama sau din inox, care sa iti aduca un plus de stil si eleganta! In schimb, daca ai o bucatarie mobilata in stil vintage, nu ezita sa alegi o baterie sofisticata!

    Studiind ofertele  vei descoperi o gama de baterii atat de bogata, incat iti va fi greu sa te opresti repede la un singur mode! Cantareste-ti bine decizia, citeste descrierile produselor prezentate online si apoi comanda bateria care consideri ca se potriveste in bucataria ta!

     

     

     

    Citeste in continuare
  2. Vas wc cu functie de bideu Grohe Sensia

    Ingrijire perfecta a pielii

    • Apa calda incalzita constant pentru dus
    • Blanda cu pielea ta
    • Prietenoasa cu cele mai delicate zone ale corpului

    Igiena Supremă

    • Suprafață de lungă durată rezistentă la germeni
    • Capete de duÈ™ cu funcÈ›ie de autocurățare
    • Curățare È™i uscare fără È™tergere

    Confort Personal

    • AplicaÈ›ie smartphone pentru operare simplă
    • Scaun de toaletă cu deschidere È™i închidere automată
    • Setări personalizate pentru utilizatori

    1) Curățarea personală

    • Alege tipul de jet dorit
    • Ajustează setările jetului pentru a se potrivi cerinÈ›elor
    • OpreÈ™te duÈ™ul după curățare

    2) Uscarea

    • Alege uscarea cu aer cald È™i reglează temperatura acestuia
    • OpreÈ™te jetul de aer cald după uscare

    3) Clătirea

    • Pentru clătirea vasului de toaletă apăsaÈ›i unul din butoanele plăcii de acÈ›ionare

    Citeste in continuare
  3. Scapa de inundatii cu Grohe Sense

    GROHE Sense este senzorul harnic de apa care nu doarme niciodata. Raspunde la prezenta apei acolo unde nu ar trebui sa existe.

     Detecteaza inundatia

    Primiti automat alerte privind inundatia, pentru a putea reactiona rapid.

    Detecteaza riscul de inghet

    Detecteaza daca temperatura camerei scade sub 3°C – un potential risc de inghet – și va alerteaza automat.

    Simte umiditatea

    Sunteti informat despre umiditatea periculoasa și va protejeaza locuinta și bunurile de consecintele negative ale acesteia.

    Citeste in continuare
  4. Baterii sanitare pentru baie

    Vrei sa inlocuiesti bateriile de baie? Afla ce variante ai la dispozitie si cum sa le alegi cat mai usor!

    Esti in cautarea unor baterii baie moderne, de calitate, cu care sa le inlocuiesti pe cele vechi? Atunci trebuie sa stii ca ai atat de multe modele la dispozitie, incat tot ce trebuie sa faci este sa-ti aloci suficient timp pentru a le studia.

    Mai mult, este important sa stii care sunt detaliile de care sa tii cont, inainte de a face o investitie, pentru a-ti ,,modela” baia intr-un mod cat mai interesant si mai atractiv din punct de vedere practic, dar si vizual!

    Care sunt principalele tipuri de baterii baie dintre care poti alege?

    In functie de locul in care se monteaza, bateriile de baie se impart in 3 categorii principale:

    • baterii pentru lavoar – cu montaj pe perete sau direct pe lavoar, bateriile din aceasta categorie sunt diverse ca design, dar si din punct de vedere cromatic. Ai grija sa le alegi in functie de dimensiunea chiuvetei: cu cat aceasta este mai mare, cu atat pipa bateriilor trebuie sa fie si ea mai inalta, pentru ca apa sa-ti curga eficient pe maini atunci cand te speli;
    • baterii pentru cada sau cabina de dus – ai nevoie de ele pentru a putea sa actionezi apa foarte usor, dar si pentru a o putea inchide atunci cand ai terminat dusul. Bateriile trebuie sa fie rezistente la temperaturi extreme, dar si la zgarieturi, avand in vedere ca le vei utiliza in mod constant;
    • baterii pentru bideu – cand vine vorba despre aceste baterii, trebuie sa iei in considerare dimensiunea vasului de care dispui, pentru ca atunci cand actionezi apa, ea sa nu stropeasca imprejur.

    Tipul de comanda

    In ceea ce priveste modul in care actionezi bateriile, trebuie sa iei in calcul faptul ca poti investi in:

    • baterii cu dubla comanda – sunt modelele clasice, care au aparut pentru prima data pe piata, avand 2 robineti separati: unul pentru apa rece si unul pentru apa calda;
    • baterii cu monocomanda – iti permit sa actionezi apa cu o singura miscare, invartind bateriile spre stanga ori spre dreapta;
    • baterii cu senzori – se numara printre cele mai moderne si mai eficiente modele de pe piata. Nici macar nu mai trebuie sa atingi bateriile, pentru a da drumul la apa: este suficient sa-ti apropii mana de ele, iar jetul porneste automat.

    Din ce materiale sunt lucrate bateriile?

    Pe lista elementelor carora este indicat sa le acorzi o atentie deosebita atunci cand vrei sa cumperi baterii baie bune se numara si materialele din care acestea sunt realizate! In functie de acest aspect, te poti bucura de ele termen lung, dar si de o rezistenta sporita impotriva zgarieturilor. De exemplu, trebuie sa stii ca cele mai bune materiale din care pot fi realizate bateriile sunt inoxul si alama. De preferat este sa alegi una dintre aceste variante!

    Design-ul conteaza!

    Nu uita sa fii atent si la design-ul bateriilor. Indicat este ca modelele pe care le cumperi sa fie complementare cu toate celelalte obiecte sanitare. In acest sens, trebuie sa stii ca bateriile pot fi rotunde sau dreptunghiulare, iar din punct de vedere cromatic pot fi aurii sau argintii, in functie de materialele din care sunt realizate!

    Studiaza toate modelele pe care le ai la dispozitie online, magazinul pe care ti-l punem la dispozitie, si gandeste-te la imaginea de ansamblu de care vrei sa te bucuri in baie! Pune in balanta toate aspectele anterior mentionate, iar apoi iti poti plasa comanda foarte usor, in numai cateva momente: astfel te vei bucura de baterii de calitate, pe care sa le folosesti cu incredere pe termen lung! 

    Citeste in continuare
  5. Baterii bucatarie filtru apa Grohe Blue

    DE LA BATERIA DE BUCATARIE DIRECT PE MASA: SPUNETI-I BUN VENIT SURSEI DUMNEAVOASTRA DE APA

    Cand a fost ultima data cand ati gustat cu adevarat apa? Cand ati luat o inghititura care v-a facut sa doriti mai mult? Asta se va intampla dupa ce veti incerca prima oara GROHE Blue Home: un sistem atragator și inteligent, care transforma apa simpla intr-o placere pura, ce va va potoli setea. Si, de asemenea, bucataria dumneavoastra intr-un element central de intalnire pentru prietenii insetati.

    Citeste in continuare
  6. Grohe Smart Control

    PUR SI SIMPLU INGENIOS
    PRIMUL SISTEM DE DUS CU FUNCtIA DE BUTON CU APASARE
    CE INCLUDE CONTROLUL DEBITULUI

    Tehnologia a schimbat lumea, iar solutiile inteligente vor continua sa o îmbunatateasca în mod considerabil.
    Acestea ne vor schimba viata în toate domeniile, chiar și în cele ce tin de viata personala.
    De exemplu, GROHE Rainshower SmartControl. Tehnologia sa inovatoare permite setarea individuala a jeturilor de apa și a debitului acestora.
    Aceasta caracteristica este unica pe piata, și, prin urmare, un avantaj pentru dumneavoastra.
    Beneficiati de noua dimensiune a dușului.

    Sistem Grohe Smart Control

    RAINSHOWER SMARTCONTROL
    CONTROL UNIC,O EXPERIENta UNICa
    GROHE Rainshower SmartControl este primul sistem de duș cu control al volumului. Acesta permite selectarea individuala a tipurilor de duș. Pur și simplu
    rotiti GROHE ProGrip și setarea debitului preferata este memorata. Control lin, intuitiv, operat direct de la unitatea principala a dușului. Este ușor de utilizat de catre întreaga familie.
    Un avantaj clar care sa va diferentieze de concurenta.

    Sistem Grohe Smart Control baterii cu termostat

    Citeste in continuare
  7. Obiecte sanitare Grohe

    CONCEPUTE SA SE POTRIVEASCA DUPA FORMA SI FUNCTIONALITATE

    Nu este usor sa gasesti elementul care sa se potriveasca perfect. Lucrul acesta este valabil si pentru baie. Deoarece produsele noastre ceramice vin cu o selecție de combinații recomandate, care se potrivesc pentru bateriile, dusurile si sistemele noastre sanitare, acestea se completeaza reciproc ca design si tehnologie: diversitatea mare de opțiuni este filtrata într-o singura alegere usoara. Scapa de stresul efortului metodei de invatare din testari si greşeli si fa o singura alegere usoara: potrivirea perfecta.

    Citeste in continuare