Baterii sanitare pentru bucatarie

  1. Baterii pentru bucatarie

    Cauti baterii de bucatarie de calitate? Afla care sunt principalele elemente la care sa ai grija!

    Iti place sa gatesti pentru familia ta, dar bateria pe care o ai la bucatarie da semne ca cedeaza? Inseamna ca este momentul sa o schimbi, iar pentru a lua cea mai buna decizie in acest sens, trebuie sa studiezi modelele de baterii bucatarie, pe care le ai la dispozitie. Aceste obiecte sunt esentiale cand vine vorba despre utilizarea chiuvetei, asa ca nu trebuie sa faci rabat de la calitate!

    Care sunt tipurile de baterii bucatarie din care poti alege?

    Pentru ca ai la dispozitie o gama foarte larga de baterii din care poti alege, trebuie sa fii extrem de atent inainte de a lua o decizie. De exemplu, produsele de pe piata se impart in 2 categorii principale, in functie de modul in care pot fi montate:

    • cu montare pe perete – alegand astfel de baterii, economisesti spatiu pe blat si poti investi intr-o chiuveta suficient de generoasa, in care sa-ti incapa atat farfuriile, cat si oalele mari;
    • cu montare pe chiuveta – se aplica foarte usor pe chiuveta, fiind practice si eficiente. Despre aceste baterii trebuie sa stii ca sunt usor de folosit, dar si de inlocuit.

    Cum pot fi actionate?

    In ceea ce priveste manerele bateriilor, ele pot fi prevazute cu unul sau 2 robineti ori cu robineti cu senzori. Daca modelele cu monocomanda sunt eficiente, permitandu-ti sa actionezi foarte usor atat apa calda, cat si apa rece, cele cu cu senzori se numara printre cele mai moderne baterii spre care te poti indrepta: nu trebuie decat sa apropii mainile de senzorii cu care sunt prevazute, iar apa incepe sa curga automat.

    Din ce materiale sunt realizate?

    Materialele din care sunt realizate bateriile de bucatarie sunt si ele extrem de importante, atat pentru faptul ca iti ofera o viziune clara despre rezistenta pe termen lung, cat si datorita faptului ca iti permit sa alegi design-ul ideal, in functie de modul in care arata intreaga ta bucatarie. Asadar, poti investi in baterii create din:

    • crom – este un material rezistent, interesant in punct de vedere cromatic. Alegand o baterie din crom, ai certitudinea ca o poti folosi chiar si pana la cativa ani, fara sa se defecteze;
    • inox – este cea mai populare alegere in materie de baterii bucatarie. Inoxul este casant, rezista la temperaturi extreme, dar si la impuritati;
    • alama – fiind vorba despre un aliaj din cupru si zinc, trebuie sa ai grija ca proportia dintre cele 2 materiale sa fie una potrivita, astfel incat apa sa isi poata pastra proprietatile. Bateriile din alama sunt interesante ca design, dar si din punct de vedere cromatic, pentru ca argintiul este usor de asortat cu celelalte obiecte pe care le ai in bucatarie.

    Design

    Cand vine vorba despre design-ul bateriei pe care ti-o doresti, el trebuie sa fie in concordanta cu tipul de chiuveta, dar si cu imaginea de ansamblu a intregului spatiu. De exemplu, daca ai o bucatarie moderna, minimalista, recomandat este sa investesti intr-o baterie din alama sau din inox, care sa iti aduca un plus de stil si eleganta! In schimb, daca ai o bucatarie mobilata in stil vintage, nu ezita sa alegi o baterie sofisticata!

    Studiind ofertele  vei descoperi o gama de baterii atat de bogata, incat iti va fi greu sa te opresti repede la un singur mode! Cantareste-ti bine decizia, citeste descrierile produselor prezentate online si apoi comanda bateria care consideri ca se potriveste in bucataria ta!

     

     

     

    Citeste in continuare
  2. Baterii bucatarie filtru apa Grohe Blue

    DE LA BATERIA DE BUCATARIE DIRECT PE MASA: SPUNETI-I BUN VENIT SURSEI DUMNEAVOASTRA DE APA

    Cand a fost ultima data cand ati gustat cu adevarat apa? Cand ati luat o inghititura care v-a facut sa doriti mai mult? Asta se va intampla dupa ce veti incerca prima oara GROHE Blue Home: un sistem atragator și inteligent, care transforma apa simpla intr-o placere pura, ce va va potoli setea. Si, de asemenea, bucataria dumneavoastra intr-un element central de intalnire pentru prietenii insetati.

    Citeste in continuare