Baterie monocomanda dus Euroeco Special SSC - Grohe

Întreabă stoc
Cod produs
19526000
328,16 RON
Plateste in rate fara dobanda sanitare de calitateSanitare Grohe


Baterii cu un singur brat pentru sectorul de sanatate si invaliditate: Manerele cu forma ergonomica o manevrare usoara. Manerul lung se intalneste cu utilizatorul la jumatatea drumului.
Manerul usor curbat face mai usoara deschiderea robinetului si este nevoie de mai putina forta pentru miscarea laterala (apa calda sau rece). Acest design intelept face ca Euroeco Special sa fie bateria aleasa pentru lavoarele, dusurile si cazile din clinicile medicale private si publice pentru utilizatorii invalizi. Calitatile sale speciale sunt de asemenea apreciate si in gradinite si sanatorii unde functionarea usoara este importanta; in salile de operatii si laboratoare unde beneficiul igienei oferit de controlul fluxului standard laminar joaca un rol esential (apa nu poate fi contaminata de bacteriile din aer); sau in locatiile publice unde proiectantii vor sa satisfaca o gama cat mai larga a nevoilor grupurilor de utilizatori.

Protectie termostatica
Montarea micro-termostatului Grohtherm Micro la ventilul de control de sub lavoar poate asigura cu usurinta protectie impotriva oparirii. Alege Grohe Eureco Special SSC! Doctorii, asistentele si cei care gasesc ca armaturile conventionale sunt dificil de manevrat, cu siguranta vor aprecia functionarea mai usoara a acestora. Manerele mai lungi, la care se ajunge cu usurinta din fata, permit deschiderea si inchiderea bateriilor de lavoar, de dus sau de cada. Calitatile suplimentare, cum ar fi igiena si designul robust asigura beneficii extra.Alege Grohe Euroeco Special SSC!
Mai multe informatii
Producător Grohe
Scrie propriul review
Scrie un review despre:Baterie monocomanda dus Euroeco Special SSC - Grohe
Rating-ul oferit de tine

Citeste despre Garantia Grohe

GROHE este unul dintre cei mai importanti furnizori la nivel mondial de accesorii sanitare și un brand global dedicat furnizării de produse inovatoare de apă.

Brandul german Grohe are o traditie de peste 100 de ani in fabricarea de baterii pentru baie si bucatarie, rezervoare incastrate si clapete. In 2017, Grohe a lansat prima linie proprie de ceramica, deschizand un nou drum pentru dezvoltarea propriilor game. Mentinand aceleasi standarde de calitate si aceeasi pasiune pentru inovatie pe parcursul intregii activitati, Grohe este unul dintre cei mai mari producatori europeni de solutii pentru baie si baterii pentru bucatarie.

Grohe ofera o gama variata de Accesorii de baie Grohebaterii de baie, baterii bucatatie Grohe, sisteme si coloane de dus Grohe

Timp de mai multe decenii, GROHE s-a dedicat valorii brandului în ceea ce privește Tehnologii Grohe, calitatea, designul și durabilitatea, ceea ce arată implicarea GROHE în crearea experiențelor excepționale și în asigurarea plăcerii pure a apei - “Pure Freude an Wasser”. Prin activitățile sale de inginerie, inovare și proiectare ferm ancorate în Germania, produsele GROHE poartă insigna de calitate "Made in Germany", consolidând în cele din urmă încrederea clienților în brand. Toate fabricile din rețeaua de producție GROHE utilizează inginerie de producție de înaltă precizie cu standarde ridicate GROHE. Astfel, GROHE se asigură că produsele sale se ridică la cele mai exacte cerințe în ceea ce privește manopera și funcționalitatea.

Numai în ultimii zece ani, succesul GROHE a fost confirmat de peste 240 de premii de design și inovare, precum și de primele trei plasări printre "cele mai durabile companii germane din 2015". Numeroase proiecte de mare amploare din întreaga lume sunt echipate cu produse GROHE, mărturisind arhitecții, designerii și preferințele dezvoltatorilor pentru brand. Vezi cataloagele produselor sanitare Grohe.

Cand spui Grohe spui : calitate, tehnologie, design si sustenabilitate. A rezultat deci un brand recunoscut international pentru calitatea ireprosabila, inovatie continua si game deosebite pentru orice tip de amenajare. , Grohe a creat produse de referinta, cu tehnologii in permanenta dezvoltare. Astfel, Grohe a definit un nou stil al amenajarilor interioare cu ajutorul a doua elemente permanente din filosofia brandului: design atemporal si inovatie continua.

În 2014, GROHE a devenit parte a LIXIL Group Corporation, o companie cotată la bursă la Tokyo Stock Exchange. LIXIL este lider pe piața mondială în industria obiectelor sanitare și principalul furnizor de locuințe și materiale de construcție din Japonia.

Grohe