Baterie dus termostat -set dus inclus -Grohtherm 3000 - Grohe

Întreabă stoc
Cod produs
34196000
2.498,00 RON
Plateste in rate fara dobanda sanitare de calitateSanitare Grohe


Baterie dus termostat -set dus inclus -Grohtherm 3000 - Grohe
Include :
- para dus Movario Trio - 28390000
- sina metalica Movario - 600 mm
- furtun dus Movario - 1500 mm


Pentru un stil modern, sculptural si caracteristici de top, alegeti bateria cu termostat Grohtherm 3000 - reprezinta designul modern concentrat. Aici, toate tehnologiile noastre superioare - GROHE TurboStat® , GROHE CoolTouch® , SafeStop, EcoButton and EasyLogic - sunt prezentate intr-un design armonios care este unic si palpabil, a fost slefuit de mana pentru a fi perfect si are o suprafata cromata stralucitoare. Pentru o experienta esentiala la dus, alegeti setul pentru dus Grohtherm 3000 si astfel combinati beneficiile GROHE TurboStat® cu cele ale setului de dus Movario Cinci, care beneficiaza de tehnologia GROHE DreamSpray®. Acesta este absolut necesar pentru orice baie eleganta.
De ce Grohe?
Din momentul introducerii pe piata a primei baterii cu thermostat, firma Grohe a imbunatatit si a modernizat constatant caracteristicile produselor oferite.Rezultatul anilor de cercetati este noul cap cu termostat pentru reglarea temperaturii, prevazut cu tehnologia inovatoare Grohe TurboStart®.
Utilizarea acestui sitem face posibila selectarea temperaturii dorite intr-o fractiune de secunda si mentinerea sa pe intreaga durata a baii.Pentru imbunatatirea fluiditatii debitului de apa, a fost redus timpul de reactie al termoelementului care se afla in interiorul bateriei.Astfel, reactia la variatiile de presiune a apei are loc de doua ori mai repede decat in versiunile produse pana in present.Datorita utilizarii sistemului Grohe CoolTouch® la bateriile Grohterm 2000 si Grohtherm 3000, temperatura exterioara a bateriei nu depaseste niciodata temperatura apei.In acest fel, se elimina posibilitatea arsurilor, o caracteristica deosebit de importanta pentru familiile care au copii mici.In procesul de proiectare, tehnicienii Grohe au acordat o deosebita atentie transferului apei reci si utilizarii ei pentru racirea partii exterioare a corpului noilor baterii cu termostat.
Astfel a fost creeata o bariera intre apa calda si suprafata exterioara a bateriei, care nu se supraincalzeste. Este o solutie optima pentru copii. Inafara tehnologiilor inovatoare Grohe TurboStart® si Grohe CoolTouch® , termostatele noastre beneficiaza si de sistemul SafeStop, care impiedica selectarea unei temperaturi mai mari de 38°C de catre copii,eliminand posibilitatea oparirii. Alte plusuri sunt reprezentate de sistemul EcoButton, care reduce consumul de apa cu pana la 50%, si de sistemul EasyLogic, care asigura o utilizare intuitive si facila, chiar si pentru cei mai tineri membri ai familiei. Oferta este deosebit de bogata.Firma Grohe ofera o gama variata de baterii cu termostat, asigurand nenumarate solutii, adecvate oricarui tip de baie.Toate modelele de baterii cu termostat sunt disponibile in versiuni incastrabile sau de exterior.Acestea pot fi montate intr-o cabina de dus, dar si in cada.Versiunea incastrabila permite incastrarea elementelor interioare ale bateriei cu temostat, solutie foarte estetica.In versiunea cu montare la exterior, bateria bateria se monteaza direct pe perete.Calitatea bateriei este aceeasi in ambele situatii.Termostatele Grohe, asigura un confort deosebit si indeplinesc toate asteptarile clientilor cu privire la baia de vis.Alege Grohe!
 
Mai multe informatii
Producător Grohe
Scrie propriul review
Scrie un review despre:Baterie dus termostat -set dus inclus -Grohtherm 3000 - Grohe
Rating-ul oferit de tine