Baterie bucatarie Grohe - Zedra-33708000

Întreabă stoc
Cod produs
33708000
1.974,56 RON
Plateste in rate fara dobanda sanitare de calitateSanitare Grohe
 

BATERIE BUCATARIE ZEDRA - GROHE 33708000

 
Zedra – un robinet de bucatarie modern cu pulverizator detasabil, disponibil in varianta cromata si otel inoxidabil.

Aceasta baterie multifunctionala extrem de spectaculoasa satisface toate necesitatile bucatariei dvs. Manerul bateriei Zedra, cu design inteligent, permite controlul debitului si al temperaturii apei doar printr-o simpla apasare, gratie tehnologiei GROHE SilkMove®. Daca mai adaugati si o teava de scurgere cu rotire la 360º; un pulverizator de spalare detasabil sau un aerator (cu furtun detasabil care ajunge in toate directiile si care se retrage automat si redevine la setarea de aerator imediat ce ati terminat de spalat) si functia SpeedClean, un sistem care ajuta la eliminarea depunerilor de pe canalul de evacuare, veti avea una din cele mai harnice baterii.Aspectul oţelului inoxidabil este elementul cheie al bateriilor de bucătărie din seria Zedra. Mânerul cu formă ergonomică amplasat în laterala bateriei asigură o utilizare deosebit de uşoară şi de confortabilă, datorită sistemului modern GROHE SilkMove®, care permite reglarea facilă şi uniformă a temperaturii şi a debitului de apă. Suprafaţa strălucitoare asigurată de sistemul GROHE StarLight® este rezistentă la murdărie şi la zgârieturi, păstrându-şi aspectul timp de mai mulţi ani. Alege bateriile de bucatarie Grohe ZEDRA prin BATERII-LUX.ro !

 
Mai multe informatii
Producător Grohe
Scrie propriul review
Scrie un review despre:Baterie bucatarie Grohe - Zedra-33708000
Rating-ul oferit de tine

Citeste despre Garantia Grohe

GROHE este unul dintre cei mai importanti furnizori la nivel mondial de accesorii sanitare și un brand global dedicat furnizării de produse inovatoare de apă.

Brandul german Grohe are o traditie de peste 100 de ani in fabricarea de baterii pentru baie si bucatarie, rezervoare incastrate si clapete. In 2017, Grohe a lansat prima linie proprie de ceramica, deschizand un nou drum pentru dezvoltarea propriilor game. Mentinand aceleasi standarde de calitate si aceeasi pasiune pentru inovatie pe parcursul intregii activitati, Grohe este unul dintre cei mai mari producatori europeni de solutii pentru baie si baterii pentru bucatarie.

Grohe ofera o gama variata de Accesorii de baie Grohebaterii de baie, baterii bucatatie Grohe, sisteme si coloane de dus Grohe

Timp de mai multe decenii, GROHE s-a dedicat valorii brandului în ceea ce privește Tehnologii Grohe, calitatea, designul și durabilitatea, ceea ce arată implicarea GROHE în crearea experiențelor excepționale și în asigurarea plăcerii pure a apei - “Pure Freude an Wasser”. Prin activitățile sale de inginerie, inovare și proiectare ferm ancorate în Germania, produsele GROHE poartă insigna de calitate "Made in Germany", consolidând în cele din urmă încrederea clienților în brand. Toate fabricile din rețeaua de producție GROHE utilizează inginerie de producție de înaltă precizie cu standarde ridicate GROHE. Astfel, GROHE se asigură că produsele sale se ridică la cele mai exacte cerințe în ceea ce privește manopera și funcționalitatea.

Numai în ultimii zece ani, succesul GROHE a fost confirmat de peste 240 de premii de design și inovare, precum și de primele trei plasări printre "cele mai durabile companii germane din 2015". Numeroase proiecte de mare amploare din întreaga lume sunt echipate cu produse GROHE, mărturisind arhitecții, designerii și preferințele dezvoltatorilor pentru brand. Vezi cataloagele produselor sanitare Grohe.

Cand spui Grohe spui : calitate, tehnologie, design si sustenabilitate. A rezultat deci un brand recunoscut international pentru calitatea ireprosabila, inovatie continua si game deosebite pentru orice tip de amenajare. , Grohe a creat produse de referinta, cu tehnologii in permanenta dezvoltare. Astfel, Grohe a definit un nou stil al amenajarilor interioare cu ajutorul a doua elemente permanente din filosofia brandului: design atemporal si inovatie continua.

În 2014, GROHE a devenit parte a LIXIL Group Corporation, o companie cotată la bursă la Tokyo Stock Exchange. LIXIL este lider pe piața mondială în industria obiectelor sanitare și principalul furnizor de locuințe și materiale de construcție din Japonia.

Grohe