DUSURI | COLOANE

Tip afisare: grilă Lista

26 produse

Descendent
pe pagină

Investește în calitate pe termen lung: seturi de duș, baterii și accesorii de baie

Îți amenajezi baia și vrei să investești în obiecte sanitare de top, datorită cărora să te bucuri de confort și de calitate în același timp?

Alocă-ți suficient timp pentru a studia toate tipurile de seturi duș, bateriile sanitare, dar și accesoriile de baie, iar astfel vei avea parte de momente relaxante la finalul fiecărei zile, atunci când îți permiți să rămâi doar tu cu tine pentru o perioadă. Înainte de a face, însă, o investiție, recomandat este să cunoști cel puțin câteva detalii despre seturile de duș: ce elemente trebuie să conțină, cum să le montezi, ce design este potrivit pentru spațiul tău personal?

Seturi duș – ce sunt și ce conțin?

Seturile de duș sunt practice și eficiente, întrucât conțin deja toate cele necesare pentru momentele tale de relaxare. Mai exact, ele sunt formate din:

·       pară de duș – aceasta poate avea terminații din silicon, prevenind astfel depunerea de calcar în timp. Para de duș poate fi simplă ori cu spray-uri care să îți ofere senzația unui masaj atunci când faci duș;

·       furtun de duș – alege dimensiunea care ți se potrivește, în funcție de obiceiurile pe care le ai;

·       coloană de duș – poți opta pentru o coloană fixă, care să îți asigure un flux constant de apă, fără să mai fii nevoit să manevrezi furtunul;

·       baterii – simple ori termostatate, bateriile pot fi cu monocomandă sau dublă comandă, lucru care îți va ușura munca atunci când cauți varianta potrivită pentru tine;

·       suporturi pentru obiectele de îngrijire personală – îți oferă posibilitatea de a avea mereu la îndemână gelul de duș, șamponul, dar și celelalte obiecte personale de care ai nevoie atunci când faci duș.

De ce să investești în seturi de duș complete?

Unul dintre cele mai importante motive pentru care este recomandat să investești în seturi complete de duș este acela că astfel ai parte de toate elementele din aceeași gamă. Seturile sunt concepute astfel încât să îți ofere calitate, dar și posibilitatea de a-ți creiona o imagine de ansamblu unitară și plăcută din punct de vedere vizual în baie. Mai mult, nu mai trebuie să cauți separat fiecare obiect în parte, iar astfel economisești timp și bani!

Baterii sanitare

În ceea ce privește bateriile sanitare, astăzi poți alege dintre mai multe variante interesante:

·       baterii clasice, simple – sunt modelele prevăzute cu 2 robineți (unul pentru apă rece și unul pentru apă caldă) și care sunt foarte ușor de folosit

·       bateriile cu senzori – acestea sunt moderne, întrucât este suficient să îți apropii mâinile de ele pentru ca apa să pornească.

Foarte important este să știi și faptul că bateriile sunt împărțite pe mărimi, începând de la S și până la L. De ce? Alege întotdeauna o baterie cu o pipă suficient de înaltă pentru lavoarul de care dispui. Dacă, de exemplu, ai un lavoar mic, o baterie S este potrivită, pentru ca apa să curgă fluid, fără să stropească de jur împrejur.

Accesorii de baie

Tot în baie mai ai nevoie și de câteva accesorii a căror importanță nu o înțelegi până când nu le ai. Printre cele mai importante obiecte, în care merită să investești se numără: dispenserele moderne de săpun lichid, suporții pentru prosoape, periile de toaletă, alături de rafturile pe care le poți monta pe perete, astfel încât să îți organizezi ușor și repede obiectele de igienă personală.

Toate aceste obiecte sanitare îți oferă confortul de care ai nevoie zi de zi acasă. De la cele mai bune seturi duș, până la baterii, accesorii de baie, dar și lavoare ori căzi, pe toate le poți comanda online. Baterii-lux.ro îți stă mereu la dispoziție!

 

 

 

Seturi pentru baie dusSeturi pentru baie dus