Baterii bucatarie

Tip afisare: grilă Lista

40 produse

Descendent
 1. Special Price 141,12 RON Pret normal 198,24 RON
 2. Special Price 185,00 RON Pret normal 306,88 RON
 3. Special Price 342,72 RON Pret normal 470,40 RON
 4. Special Price 548,80 RON Pret normal 751,52 RON
 5. Special Price 721,28 RON Pret normal 987,84 RON
 6. Special Price 763,84 RON Pret normal 1.047,20 RON
 7. Special Price 837,76 RON Pret normal 1.131,20 RON
 8. Special Price 965,44 RON Pret normal 1.322,72 RON
 9. Special Price 1.058,00 RON Pret normal 1.804,32 RON
 10. Special Price 1.524,32 RON Pret normal 2.113,44 RON
 11. Special Price 1.572,48 RON Pret normal 2.179,52 RON
 12. Special Price 1.625,12 RON Pret normal 2.242,24 RON
 13. Special Price 2.105,60 RON Pret normal 2.918,72 RON
pe pagină

Baterii perfecte pentru bucătărie: ce trebuie să știi înainte de a face o investiție?

Gătești frecvent pentru întreaga familie? Atunci cu siguranță înțelegi importanța unei baterii bucătărie, iar dacă ești în căutarea uneia noi, este important să știi care sunt aspectele asupra cărora să te oprești.

Începând de la înăltimea pipei, modul în care poți acționa apa, dar și design-ul ideal – iată doar 3 dintre lucrurile pe care este bine să le cunoști pentru a face o investiție optimă. Află mai multe detalii din rândurile de mai jos!

Baterii bucătărie în funcție de înălțimea pipei

Înălțimea pipei bateriei de bucătărie trebuie neapărat să fie în concordanță cu dimensiunea chiuvetei pe care o ai. De exemplu, dacă dispui de o chiuvetă mare, spațioasă, atunci bateria trebuie să fie suficient de înaltă pentru ca apa să poată curge fără să stropească.

Cele 3 dimensiuni de baterii pe care le găsești pe piață sunt S, L și M. Detalii despre acest aspect poți găsi întotdeauna în descrierea obiectelor sanitare.

Cum acționezi apa?

În ceea ce privește modul în care poți acționa apa cu ajutorul unei baterii, ai la dispoziție 3 variante spre care te poți orienta:

·       baterii cu monocomandă – ușor de utilizat, acestea sunt prevăzute cu un singur robinet, pe care îl poți roti fie spre strânga, fie spre drepata, în funcție de tipul de apă de care ai nevoie;

·       baterii cu dublă comandă – sunt bateriile clasice, care au 2 robineți separați: unul pentru apă caldă, iar celălalt pentru apă rece. Dacă ești adeptul obiectelor sanitare clasice, nu ezita să te orientezi spre un astfel de obiect;

·       baterii cu senzori – se numără printre cele mai moderne modele de pe piață. O baterie din această categorie îți este de ajutor mai ales atunci când ești murdar pe mâini și vrei să eviți să atingi cartușul înainte de a te curăța.

Pipă fixă, mobilă sau retractabilă?

Un alt detaliu important, pe care este bine să-l cântărești înainte de a investi într-o baterie de bucătărie este referitor la tipul de pipă. De exemplu, ai la dispoziție varianta clasică, de baterie cu pipă fixă, pe care nu o poți mișca deloc, dar și o variantă mobilă. Putând mișca pipa spre stânga ori spre dreapta, ai posibilitatea de a spăla inclusiv vase mai mari sau oale. Cât despre bateria de bucatarie cu pipă retractabilă, cu duș, ea îți permite să clătești vasele foarte ușor, fără să stropești împrejur.

Alege tipul de pipă în funcție de obiceiurile pe care le ai în bucătărie: dacă gătești mult, probabil bateria cu pipă retractabilă îți este indicată, însă dacă gătești mai rar, o baterie simplă, cu pipă fixă este suficientă.

Material

Inoxul și alama sunt principalele tipuri de materiale folosite pentru realizarea bateriilor de bucătărie. Acestea îți asigură durabilitate, dar și rezistență la zgârieturi, precum și rezistență sporită la temperaturi extreme. Mai mult, inoxul și alama nu modifică pe termen lung proprietățile apei de care te bucuri.

Design

Moderne, elegante sau clasice, în stil vintage, bateriile sunt diferite și din punct de vedere al design-ului. Din fericire, pe piață găsești o varietate de modele, unele mai interesante decât altele. Indicat este să gândești, însă, o imagine de ansamblu. Dacă ai mobilierul modern, o baterie cu linii drepte sau ușor curbate s-ar potrivi de minune în bucătăria ta, însă dacă anterior ai optat pentru un mobilier vintage, alama este materialul ideal spre care te poți orienta.

Baterii-lux.ro este la dispoziția ta 24/24: aici poți găsi cele mai interesante baterii bucătărie, din care să alegi în funcție de elementele menționate anterior. Nu te grăbi să iei o decizie, ci alocă-ți suficient timp pentru a studia variantele de pe piață!

 

 

 

Baterii de bucatarie -baterii-lux.roBaterii de bucatarie -baterii-lux.ro