Baterii sanitare baie bucatarie accesorii sisteme dus Grohe

Grohe DreamSpray

Apreciati diferenta.

          Toate dusurile GROHE au incorporata
tehnologia GROHE DreamSpray®. Aceasta formula castigatoare din punctul de vedere al calitatii si inovatiei ofera o distributie optima a apei pentru o experienta incomparabila la dus. Ca experti in tehnologia apei, este de datoria noastra sa cream dusuri de calitate superioara cu caracteristici remarcabile.

(1) Dusurile, ca si masinile, au motoare. Calitatea exceptionala, precizia si un numar exact al pieselor interne separa dusurile GROHE de concurenta.

(2) Designul unic distribuie aceeasi cantitate de apa catre si prin fiecare orificiu, aparand astfel ca un pulverizator uniform. Astfel, orice model se potriveste starii dvs de spirit - jet Normal, Champagne, Pure, Rain, pulverizare Jet sau Massage - aveti garantia ca va fi o experienta invioratoare.
 (3) Cu orificiile GROHE SpeedClean® aparitia calcarului e de domeniul trecutului. Confectionate din silicon cu multi componente, o curatare rapida cu carpa sau cu mana este suficienta pentru indepartarea calcarului.

(4) Cu toate aceste caracteristici uimitoare, inclusiv beneficiile suplimentare ale GROHE StarLight® - pentru un finisaj stralucitor, dusurile noastre va ofera o placere incredibila si delectare pe intreaga durata de viata.  
 


© 2017 BATERII-LUX.ro. Toate drepturile rezervate.