Set dus Grohe Euphoria Mono cu sapuniera si bara 900mm

Întreabă stoc
Cod produs
27267000
420,00 RON
Plateste in rate fara dobanda sanitare de calitateSanitare Grohe

Set dus Euphoria Mono cu sapuniera - Grohe
 

Ca si natura, GROHE incearca sa atinga perfectiunea in design - reducerea inutilului pentru a se asigura frumusetea perfecta.

Inteligent proiectat pentru a reduce consumul de apa, GROHE DreamSpray ® distribuie apa in mod egal pentru fiecare duza pentru o experienta de neegalat. Aceasta tehnologie este completata de functia Dimmer, permitand utilizatorului reducea cantitatii de apa utilizata cu pana la 40%. Pentru o siguranta in plus la temperaturi ridicate, GROHE CoolTouch ® asigura ca manerul sa nu devina niciodata prea cald, in timp ce GROHE StarLight ® chrome garanteaza un finisaj "ca nou" pentru anii ce vor urma.

Noua Euphoria imbina estetica cu functionalitatea.Forma perfecta a fost obtinuta prin intermediul armoniei liniei delictate, a capului de dus cu strat de crom.Dusurile din aceasta linie sunt disponibile in variantele mono si duo – la alegere.Toate sunt prevazute cu pulverizator tip Rain – ales de clientii care au participat la studiile de piata ca find cel mai placut – dar si cu pulverizatoare suplimentare: Massage, pentru stimulare,Champagne,pentru pulverizare delicate, sau Pure, pentru relaxare.Para dusului Euphoria are o latime de 110 mm, permitandu-ne sa ne bucuram fara poluarea mediului natural,deoarece tehnologia Grohe SprayDimmer permite reducerea consumului de apa cu pana la 40%.Sistemul special asigura accesul apei la fiecare duza,astfel incat aceasta este pulverizata uniform si nu se risipeste nicio picatura.Para dusului a fost proiectata tinandu-se cont de cerintele de ergonomie, iar sistemul Grohe CoolTouch® impiedica supra incalzirea suprafetei.Forma sa aplatizata imbina perfect placerea utilizarii cu desigmul modern. Alege Grohe Euphoria prin  BATERII-LUX.ro !
 

Mai multe informatii
Producător Grohe
Scrie propriul review
Scrie un review despre:Set dus Grohe Euphoria Mono cu sapuniera si bara 900mm
Rating-ul oferit de tine