Set dus Grohe Euphoria Mono cu sapuniera-27266000

Întreabă stoc
Cod produs
27266000
356,99 RON
Plateste in rate fara dobanda sanitare de calitateSanitare GroheSet dus Euphoria Mono cu sapuniera - Grohe

 
Ca si natura, GROHE incearca sa atinga perfectiunea in design - reducerea inutilului pentru a se asigura frumusetea perfecta.

Noul dus Euphoria ilustreaza acest lucru prin design-ului sau ergonomic. Inteligent proiectat pentru a reduce consumul de apa, GROHE DreamSpray ® distribuie apa in mod egal pentru fiecare duza pentru o experienta de neegalat. Aceasta tehnologie este completata de functia Dimmer, permitand utilizatorului reducea cantitatii de apa utilizata cu pana la 40%. Pentru o siguranta in plus la temperaturi ridicate, GROHE CoolTouch ® asigura ca manerul sa nu devina niciodata prea cald, in timp ce GROHE StarLight ® chrome garanteaza un finisaj "ca nou" pentru anii ce vor urma.

Noua Euphoria imbina estetica cu functionalitatea.Forma perfecta a fost obtinuta prin intermediul armoniei liniei delictate, a capului de dus cu strat de crom.Dusurile din aceasta linie sunt disponibile in variantele mono si duo – la alegere.Toate sunt prevazute cu pulverizator tip Rain – ales de clientii care au participat la studiile de piata ca find cel mai placut – dar si cu pulverizatoare suplimentare: Massage, pentru stimulare,Champagne,pentru pulverizare delicate, sau Pure, pentru relaxare.Para dusului Euphoria are o latime de 110 mm, permitandu-ne sa ne bucuram fara poluarea mediului natural,deoarece tehnologia Grohe SprayDimmer permite reducerea consumului de apa cu pana la 40%.Sistemul special asigura accesul apei la fiecare duza,astfel incat aceasta este pulverizata uniform si nu se risipeste nicio picatura.Para dusului a fost proiectata tinandu-se cont de cerintele de ergonomie, iar sistemul Grohe CoolTouch® impiedica supra incalzirea suprafetei.Forma sa aplatizata imbina perfect placerea utilizarii cu desigmul modern. Alege Grohe Euphoria prin  BATERII-LUX.ro ! 
Mai multe informatii
Producător Grohe
Tehnologii N/A
Diametru cartus N/A
Tip montare N/A
Tip cartus N/A
Tip baterie N/A
Tip comanda N/A
Tip produs N/A
Numar functii N/A
Stil N/A
Tip pipa N/A
Material baterii N/A
Finisaj N/A
Culoare N/A
Diametru orificiu N/A
Înălţime N/A
Lungime pipa N/A
Orificii montare N/A
Caracteristici cheie N/A
Tip accesoriu N/A
Culoare accesorii N/A
Forma N/A
Lungime N/A
Diametru N/A
Material accesorii baie N/A
Tip debit N/A
Conţinut pachet baterii N/A
Conţinut pachet accesorii N/A
Conţinut pachet duşuri N/A
Actionare jet N/A
Culoare vas wc N/A
Forma vas wc N/A
Material vas wc N/A
Nr. jeturi N/A
Smart N/A
Tip evacuare vas N/A
Tip montare vas wc N/A
Tip spray bideu N/A
Tip vas N/A
Tip produs SPA N/A
Culoare produs SPA N/A
Cantitate N/A
Utilizat pentru N/A
Forma SPA N/A
Beneficii N/A
Proprietati N/A
Aroma N/A
Tip ambalaj N/A
Write Your Own Review
You're reviewing:Set dus Grohe Euphoria Mono cu sapuniera-27266000
Rating-ul oferit de tine