Set dus Grohe Euphoria Mono cu sapuniera-27266000

Întreabă stoc
Cod produs
27266000
356,00 RON
Plateste in rate fara dobanda sanitare de calitateSanitare GroheSet dus Euphoria Mono cu sapuniera - Grohe

 
Ca si natura, GROHE incearca sa atinga perfectiunea in design - reducerea inutilului pentru a se asigura frumusetea perfecta.

Noul dus Euphoria ilustreaza acest lucru prin design-ului sau ergonomic. Inteligent proiectat pentru a reduce consumul de apa, GROHE DreamSpray ® distribuie apa in mod egal pentru fiecare duza pentru o experienta de neegalat. Aceasta tehnologie este completata de functia Dimmer, permitand utilizatorului reducea cantitatii de apa utilizata cu pana la 40%. Pentru o siguranta in plus la temperaturi ridicate, GROHE CoolTouch ® asigura ca manerul sa nu devina niciodata prea cald, in timp ce GROHE StarLight ® chrome garanteaza un finisaj "ca nou" pentru anii ce vor urma.

Noua Euphoria imbina estetica cu functionalitatea.Forma perfecta a fost obtinuta prin intermediul armoniei liniei delictate, a capului de dus cu strat de crom.Dusurile din aceasta linie sunt disponibile in variantele mono si duo – la alegere.Toate sunt prevazute cu pulverizator tip Rain – ales de clientii care au participat la studiile de piata ca find cel mai placut – dar si cu pulverizatoare suplimentare: Massage, pentru stimulare,Champagne,pentru pulverizare delicate, sau Pure, pentru relaxare.Para dusului Euphoria are o latime de 110 mm, permitandu-ne sa ne bucuram fara poluarea mediului natural,deoarece tehnologia Grohe SprayDimmer permite reducerea consumului de apa cu pana la 40%.Sistemul special asigura accesul apei la fiecare duza,astfel incat aceasta este pulverizata uniform si nu se risipeste nicio picatura.Para dusului a fost proiectata tinandu-se cont de cerintele de ergonomie, iar sistemul Grohe CoolTouch® impiedica supra incalzirea suprafetei.Forma sa aplatizata imbina perfect placerea utilizarii cu desigmul modern. Alege Grohe Euphoria prin  BATERII-LUX.ro ! 
Mai multe informatii
Producător Grohe
Scrie propriul review
Scrie un review despre:Set dus Grohe Euphoria Mono cu sapuniera-27266000
Rating-ul oferit de tine