Rezervor WC ingropat Grohe Rapid SL PACK

Întreabă stoc
Cod produs
GRO 001
778,26 RON
Plateste in rate fara dobanda sanitare de calitateSanitare Grohe
Rapid SL PACK - Grohe
Rezervor incastrat pentru WC Rapid SL - Grohe

Seria de cadre universale Rapid SL, destinate montarii in inaltime a rezervoarelor pentru toalete,pisoare,bideuri si Chiuvete,permite instalarea rapida si sigura pe perete, oferind in acelasi timp libertate de creatie.Calitatea si fiabilitatea ridicate ale sistemului sunt dovedite de rezultatele obtinute la numeroasele teste pentru obtinerea certificatelor TUV si a atestatelor de izolare fonica si rezistenta la foc.Sistemul sanitar Rapid SL a fost prevazut cu tehnologia inovatoare Grohe Whisper®. Acest sistem asigura un nivel redus de zgomot si un debit de apa optim, propagarea sunetelor fiind impiedicata.

Sistemele sanitare oferite de GROHE permit creearea unui spatiu sanitar ideal,fiind perfect proiectate,economice si rezistente pe durata utilizarii.
Progresul tehnicii a permis creearea unor tehnologii inovatoare si implementarea unor solutii moderne,datorita carora fiecare baie poate fi transformata intr-un spatiu confortabil, cu un stil deosebit de modern.Din acest moment, baia devine una din cele mai placute incaperi din locuinta dumneavoastra.Si nu e de mirare.Toate acestea se datoareaza eficientei,functionalitatii si esteticii,care sunt principalele caracteristici, ale sistemelor noastre sanitare.Ele fac posibila instalarea rapida si facila a acestor echipamente si vor conferi baii dumneavoastre un aspect modern si estetic.

O incapere spatioasa
Sistemele sanitare suspendate se bucura de un foarte mare succes. Acest succes este asigurat de utilizarea facila, de faptul ca sunt practice si ofera un plus de spatiu liber in baie.Astfel, chiar si cea mai mica baie va da impresia ca este deosebit de spatioasa.

Aranjati dupa bunul plac
Indiferent de dimensiunile baii dumneavoastra, de forma sau de numarul peretilor, sistemul nostru flexibil Rapid SL va va permite sa utilizati solutii moderne si sa puneti in aplicare cele mai interesante si neobisnuite idei.Una dintre acestea ar putea fi utilizarea unui perete de compartimentare de inaltime redusa, care sa desparta zona in care este montata cada de restul incaperii, creend un spatiu suplimentar pentru instalarea unei chiuvete sau a unui bideu.Posibilitatile sunt practice nelimitate.Singura limita ar putea fi doar imaginatia dumneavoastra.

Montare facila
Fie ca este vorba de un nou proiect sau de o modernizare, Rapid SL poate indeplini asteptarile tuturor utilizatoarilor. Aceste sisteme sanitare cu montare pe cadre usoare, destinate aplicarii pe pereti, in asa numita structura uscata, fac posibila o instalare simpla. Caracteristicile sistemului sunt adancimea foarte mica a structurii, precum si posibilitatea de montare pe colt sau pe o structura de sine statatoare.

Proiectare si tehnologie 
   In afara de montarea simpla,sistemul Rapid SL ofera si multe alte beneficii: tehnologia inovatoare GROHE Whisper® asigura un debit optim al apei cu un nvel minim de zgomot. Rezervoarele de clatire sunt montate pe un cadru, iar spatiul liber obtinut intre rezervor si perete reduce nivelul de zgomot si impiedica propagarea zgomotelor.Datorita designului estetic principalele serii de placi de actionare pot fi prevazute cu buton ECO care permite reducerea la jumatate a cantitatii de apa utilizate la clatire.Alege Grohe! 
Mai multe informatii
Producător Grohe
Write Your Own Review
You're reviewing:Rezervor WC ingropat Grohe Rapid SL PACK
Rating-ul oferit de tine