Cablu Grohe

Întreabă stoc
Cod produs
36222000
202,00 RON
Plateste in rate fara dobanda sanitare de calitateSanitare Grohe


Economic, ecologic, igienic

Armaturile GROHE fara atingere ofera un avantaj decisiv: Telecomanda optionala (36206) poate activa modul de spalare automat (la un interval de 1-zi sau 3-zile), care impiedica efectiv stagnarea apei si formarea depunerilor atunci cand dispozitivul nu este folosit pentru o perioada mai mare de timp, protejand astfel calitatea apei. Europlus E de asemenea inlesneste asigurarea unei igiene perfecte; functionarea fara atingere impiedica proliferarea bacteriilor si a virusilor, oferind in acelasi timp un confort de neinlocuit utilizatorului.

Siguranta suplimentara este asigurata de:
- certificarea pentru clase de protectie IP ridicate (protectie impotriva penetrarii apei);
- limitatori de temperatura ;
- piedica de rotatie impotriva vandalismelor (42919) care poate fi repozitionata la toate armaturile cu o singura trecere termostate pentru armaturi montate in perete previne accidentele in cazul temperaturilor ridicate.

Costurile scazute de functionare, de la folosirea economica a apei si energiei, la raportul atractiv pret/ performanta fac din Europlus E si Tectron niste solutii foarte eficiente din punctul de vedere al costurilor. Modelele cu baterii mecanice se bazeaza pe bateriile standard de 6 volti cu o durata de viata de 3 ani si presupunand cam 150 functionari pe zi. Alege Grohe Europlus E!
Mai multe informatii
Producător Grohe
Scrie propriul review
Scrie un review despre:Cablu Grohe
Rating-ul oferit de tine