Baterii sanitare baie bucatarie accesorii sisteme dus Grohe

Atrio Grohe

Baterii sanitare de baie

Dinamice si vibrante, colectiile de baterii de baie Atrio One confera o alura de modernism baii dumneavoastra. Formele cilindrice simple sunt extrudate la diferite adancimi si diametre pentru crearea a doua colectii– pipa de scurgere Atrio C Si Atrio 7°. Ambele game folosesc manere cu maneta subtire si proportii reduse pentru a conferi o estetica moderna, putand astfel fi Incadrate intr-o varietate de tipuri de amenajari interioare.

Modern si minimalist, dar si uman– perfect pentru mediul relaxant al baii dumneavoastra spa. Dar colectiile Atrio One nu dau doar forma baii d dumneavoastra.; ele modeleaza si modul In care interactionati cu apa. Indiferent daca vorbim despre arcuirea Inalta gratioasa a pipei de scurgere Atrio C sau Atrio 7°– unde pipa de scurgere este Inclinata Intr-un unghi de Sapte grade– ambele modele sporesc zona de confort din zona lavoarului Si creeaza mai mult spatiu In care dvs. va puteti bucura de apa.

Atrio Classic
Forma corespunde functiei.

Cu o orientare clara catre dictonul Bauhaus: forma corespunde functiei,
Atrio Classic este o combinatie armonioasa Intre formele cilindrice Si cele mai avansate tehnologii GROHE. Mergeti mai departe si veti vedea ca aceasta colectie ofera posibilitatea de a alege Intre doua stiluri de manere – manere Ypsilon cu trei brate sau elegantele manere Jota, care sporesc atractivitatea generala. Atrio Classic, pentru astazi si pentru maine – pentru ca elementele clasice sunt proiectate pentru a dura.[sursa:grohe,.ro]
 

54 Articol(e)

Seteaza descrescator
per pagina
Loading...

54 Articol(e)

Seteaza descrescator
per pagina

© 2017 BATERII-LUX.ro. Toate drepturile rezervate.