Baterii sanitare baie bucatarie accesorii sisteme dus Grohe

Europlus New

Baterii sanitare de baie lavoar,cada si bideu.Pret baterie baie

Design contemporan si ergonomie superioara.

Cu echilibrul sau delicat Intre estetica contemporana si ergonomia superioara, gama de baterii sanitare de baie Europlus aduce confort si claritate prin aspectul sau In baie. Liniile clare ofera modelului o imagine atemporala, forma acestuia fiind accentuata de tehnologia GROHE StarLight - finisajul nostru cromat.
Proiectat cu detalii discrete si inclinat la un unghi de sapte grade, manerul prezinta tehnologia GROHE SilkMove pentru un control precis si confortabil al apei.

Un clasic In categoria sa, modelul atemporal gama de baterii de baie Europlus adauga valoare baii. Aspectul solid asigura faptul ca fiecare detaliu a fost analizat cu atentie, de la de la tija pentru evacuarea apei pana la aeratorul conic. Aspectul sau universal permite colectiei baterii baie Europlus sa se potriveasca Intr-o diversitate mare de decoruri de baie, In timp ce o baterie de lavoar cu presiune scazuta asigura compatibilitatea cu toate tipurile de instalatii. Pentru o gestionare eficienta a consumului de apa, Europlus este disponibil de asemenea Impreuna cu tehnologia GROHE EcoJoy.[sursa:grohe.ro]

14 Articol(e)

Seteaza descrescator
per pagina
Loading...

14 Articol(e)

Seteaza descrescator
per pagina

© 2017 BATERII-LUX.ro. Toate drepturile rezervate.