Baterii bucatarie Grohe Blue Home

 

Unde v-ati astepta sa gasiti cea mai delicioasa apa de pe pamant?

În cadere dintr-un nor de ploaie? Provenind dintr-un izvor proaspat, plina de bule? Sau poate într-o sticla? Sau poate în nici una dintre aceste variante? Noi credeam ca raspunsul se afla aproape de casa. Noi o numim "unbottled water". Va prezentam GROHE Blue Home.

GROHE Blue Home Baterii de baie De la bateria de bucatarie direct pe masa: Spuneti-i bun venit sursei dumneavoastra de apaCând a fost ultima data când ati gustat cu adevarat apa? Când ati luat o înghititura care v-a facut sa doriti mai mult? Asta se va întâmpla dupa ce veti încerca prima oara GROHE Blue Home: un sistem atragator si inteligent, care transforma apa simpla într-o [...]
Alegerea va apartineBaterii de bucatarie Plata, Usor Acidulata sau Complet Acidulata: Alegerea va apartine. Apa Plata Daca preferati ca apa sa fie rece si plata, nimic nu poate fi mai simplu. Apa Usor Acidulata Acidulata, dar nu prea mult? Mai degraba usor acidulata? O puteti avea imediat! Apa Complet Acidulata Apa minerala, plina de vitalitate, cu bule, pentru un rai al puritatii si al potolirii setei.
Perfect RacitaSisteme, coloane, pare si accesorii de dus Perfect Racita-Exact cum va place Imaginati-va senzatia revigoranta pe care o confera apa racita-rece de-ti potoleste setea. Este pregatita si va asteapta la simpla apasare a unui buton – exact la temperatura potrivita. Gânditi-va la acea prima înghititura rece si delicioasa. Apa racita la cerere-nu-i asa ca este cu adevarat revigorant?
Paharul perfect Accesorii pentru baie Este atât de usor sa obtineti paharul de apa perfect:                   Pur si simplu utilizând butoanele de pe mânerul bateriei. Pentru apa plata, rece: doar apasati butonul superior. LED-ul se va aprinde în culoarea albastru, iar paharul dumneavoastra va fi umplut cu o gustare pura. Alegerea dumneavoastra este apa usor carbogazoasa? Apasati [...]

 

Nucleul inteligent Baterii de baie Nucleul inteligent al unui GROHE Blue Home.                                      Racitorul este geniul nostru sub acoperire, care preia apa, o raceste si o transforma în apa acidulata, gata sa va umple paharul pâna la refuz. Acesta este secretul unui GROHE Blue Home - si motivul pentru care bautul apei nu va mai fi niciodata la fel.
Simplificati-va viata Baterii de bucatarie Simplificati-va viata Ganditi-va doar la efortul necesar pentru a asigura aprovizionarea constanta cu apa îmbuteliata a domiciliului. Statul la coada în magazin, caratul baxurilor si a sticlelor grele (apropo, nu va doare spatele din aceasta cauza?). Si apoi trebuie sa duceti ambalajele goale, înainte de a o lua de la capat.
Salvati planetaSisteme, coloane, pare si accesorii de dus Salvati planeta,pahar dupa pahar Stiati ca este nevoie de un numar incredibil de 7 litri de apa, doar pentru a produce un singur litru de apa îmbuteliata? Ca sa nu mai vorbim de emisiile de CO2. Atunci când alegeti un GROHE Blue Home, alegeti si o reducere uriasa de 61% a emisiilor de CO2, fata de apa îmbuteliata.
Fara ambalajeAccesorii pentru baie Cel mai bun ambalaj pentru apa: Lipsa ambalajului                      Poate parea evident, dar într-o lume care se scufunda încet într-o mare de plastic problema ambalajelor, practic indestructibile, devine mai urgenta ca niciodata. Însa, GROHE Blue Home are raspunsul: conceptul de "unbottled water".

 

Video instalare Tutorial instalare Grohe Blue
Video schimbare filtru Tutorial instalare schimbare filtru
Video schimbare butelie CO2 Tutorial schimbare butelie CO2
Ce fel de apa ti-ai dori? Descopera Grohe Blue Home

 

Magia se intampla in filtru

Filtrul nostru special folosește un proces de filtrare in 5 pași. Acesta asigură ca fiecare pahar să ofere același standard unic de puritate și gust. Aflați mai multe despre filtru din acest videoclip.

Nu putem găsi produse care se potrivesc cu selecția.