Baterie monocomanda pentru cada/dus Grohe - Allure

Întreabă stoc
Cod produs
32148000
3.692,42 RON
Plateste in rate fara dobanda sanitare de calitateSanitare Grohe

 Baterie monocomanda cada dus  Allure - Grohe

Allure®


Stilistica perfecta, realizata in spiritul celor mai noi tentinte, este principala caracteristica a noii serii minimaliste Allure – Grohe.Aceasta este o colectie care satisface pe deplin persoanele care apreciaza designul unic si cel mai inalt nivel de confort.Forta expresiva a liniei bateriei este conferita de forma simpla si neobisnuita, cu unghiri drepte, care asigura un jet de apa deosebit de natural.
Aceasta impresie este subliniata de suprafata stalucitoare a bateriei, obtinuta cu ajutorul tehnologiei moderne Grohe StarLight, sub care se ascunde tehnologia de precizie Grohe SilkMove, care asigura utilizarea facila si reglarea prezisa.Seria Allure este o imbinare perfecta intre un design unic si cea mai moderna tehnologie adica armonia intre formamoderna si fiabilitate.
O baie moderna este un spatiu deschis si confortabil. Va puteti bucura de libertate de miscare si fiecare sectiune a incaperii este usor accesibila.De aceea, fiecare clipa petrecuta in acest spatiu, este o placere extraordinara: momente de liniste si relaxare in fiecare zi.
O gama deosebita, avand liniile micsorate si teava de scurgere eleganta. Este o baterie originala, oferind doua forme diferite de baterii de lavoar pentru o adaptabilitate adevarata. Allure se adreseaza unui trai modern, avand un design pur, rezultatul a doua tehnologii unice GROHE: GROHE SilkMove® si GROHE StarLight® .Alege Grohe!
 
Mai multe informatii
Producător Grohe
Scrie propriul review
Scrie un review despre:Baterie monocomanda pentru cada/dus Grohe - Allure
Rating-ul oferit de tine