Baterie dus termostatata Grohe Grohtherm 1000-19236000

Întreabă stoc
Cod produs
19236000
879,15 RON
Plateste in rate fara dobanda sanitare de calitateSanitare Grohe
 
Baterie baie cu termostat (incastrat) - Grohe

Bateria de dus cu termostat Grohtherm 1000 va permite sa va bucurati de beneficiile unui dus cu control termoregulator la un pret atractiv. Aceasta baterie functionala si sigura beneficiaza de cea mai recenta tehnologie a noastra GROHE TurboStat® rezultand intr-un dus luxos la o temperatura constanta, indiferent de alte schimbari in consumul de apa din restul casei. Butonul SafeStop, setat la 38ºC, nu le permite copiilor sa mareasca temperatura, in timp ce EcoButton permite reducerea consumului de apa cu pana la 50%. Ansamblul de dus Grohtherm 1000 aduce laolalta doua produse de mare valoare, termostatul Grohtherm 1000 si ansamblul de dus de succes Tempesta Trio.

Ce este un termostat?
Termostatul mentine temperatura apei la un nivel stabilit anterior.In cazul utilizarii simultane a apei in mai multe incaperi, pot aparea variatii de presiune.Termostatul reduce aceste variatii si mentine neschimbata temperatura apei pe durata baii.

Cum functioneaza un termostat?
Rolul termoelementului este amestecarea apei calde cu cea rece.In cazul modificarilor de presiune sau de temperatura, termostatul regleaza cantitatea de apa calda si rece, pentru a mentine parametrii prestabiliti( +/- 1°C ). Astfel, nu apar variatii nedorite de temperatura.

Functia termostatului
In cazul unei familii formate din mai multe persoane este inevitabila utilizarea simultana a apei in mai multe incaperi, acest lucru ducand adesea la variatii de presiune si temperatura in instalatiile sanitare.In acesta situatie, termostatul actioneaza in functie de modificarile survenite pentru a mentine presiune si temperatura la un nivel stabil.

Avantajele unui termostat.
Temperatura selectata este stabilita intr-o fractiune de secunda si mentinuta,eliminandu-se astfel posibilitatea oparirii. Reactia rapida a termostatului permite stabilirea parametrilor, fara a necesita reglaje redundante, limitandu-se astfel consumul de apa. Acesta functie asigura un sentiment de confort si o calitate superioara a baii.

Versiuni disponibile.
Grohe ofera o gama larga de modele de baterii cu termostat, incastrabile sau de exterior, care se potrivesc in orice tip de baie.Designul termostatelor a fost realizat cu gandul la stilurile individuale ale clientilor nostri.

 
Mai multe informatii
Producător Grohe
Tehnologii N/A
Diametru cartus N/A
Tip montare N/A
Tip cartus N/A
Tip baterie N/A
Tip comanda N/A
Tip produs N/A
Numar functii N/A
Stil N/A
Tip pipa N/A
Material baterii N/A
Finisaj N/A
Culoare N/A
Diametru orificiu N/A
Înălţime N/A
Lungime pipa N/A
Orificii montare N/A
Caracteristici cheie N/A
Tip accesoriu N/A
Culoare accesorii N/A
Forma N/A
Lungime N/A
Diametru N/A
Material accesorii baie N/A
Tip debit N/A
Conţinut pachet baterii N/A
Conţinut pachet accesorii N/A
Conţinut pachet duşuri N/A
Actionare jet N/A
Culoare vas wc N/A
Forma vas wc N/A
Material vas wc N/A
Nr. jeturi N/A
Smart N/A
Tip evacuare vas N/A
Tip montare vas wc N/A
Tip spray bideu N/A
Tip vas N/A
Tip produs SPA N/A
Culoare produs SPA N/A
Cantitate N/A
Utilizat pentru N/A
Forma SPA N/A
Beneficii N/A
Proprietati N/A
Aroma N/A
Tip ambalaj N/A
Write Your Own Review
You're reviewing:Baterie dus termostatata Grohe Grohtherm 1000-19236000
Rating-ul oferit de tine