Baterie dus cu termostat Grohtherm 3000 - Grohe

Întreabă stoc
Cod produs
19359000
1.246,79 RON
Plateste in rate fara dobanda sanitare de calitateSanitare Grohe
 

Baterie dus cu termostat Grohtherm 3000 - Grohe

Grohtherm 3000 Pentru un stil modern, sculptural si caracteristici de top, alegeti bateria cu termostat Grohtherm 3000 - reprezinta designul modern concentrat. Aici, toate tehnologiile noastre superioare - GROHE TurboStat® , GROHE CoolTouch® , SafeStop, EcoButton and EasyLogic - sunt prezentate intr-un design armonios care este unic si palpabil, a fost slefuit de mana pentru a fi perfect si are o suprafata cromata stralucitoare. Pentru o experienta esentiala la dus, alegeti setul pentru dus Grohtherm 3000 si astfel combinati beneficiile GROHE TurboStat® cu cele ale setului de dus Movario Cinci, care beneficiaza de tehnologia GROHE DreamSpray®. Acesta este absolut necesar pentru orice baie eleganta.

Informatii despre termostate. 

Ce este un termostat?

Termostatul mentine temperatura apei la un nivel stabilit anterior.In cazul utilizarii simultane a apei in mai multe incaperi, pot aparea variatii de presiune.Termostatul reduce aceste variatii si mentine neschimbata temperatura apei pe durata baii.

Cum functioneaza un termostat?

Rolul termoelementului este amestecarea apei calde cu cea rece.In cazul modificarilor de presiune sau de temperatura, termostatul regleaza cantitatea de apa calda si rece, pentru a mentine parametrii prestabiliti( +/- 1°C ). Astfel, nu apar variatii nedorite de temperatura.

Functia termostatului
In cazul unei familii formate din mai multe persoane este inevitabila utilizarea simultana a apei in mai multe incaperi, acest lucru ducand adesea la variatii de presiune si temperatura in instalatiile sanitare.In acesta situatie, termostatul actioneaza in functie de modificarile survenite pentru a mentine presiune si temperatura la un nivel stabil.

Avantajele unui termostat.
Temperatura selectata este stabilita intr-o fractiune de secunda si mentinuta,eliminandu-se astfel posibilitatea oparirii. Reactia rapida a termostatului permite stabilirea parametrilor, fara a necesita reglaje redundante, limitandu-se astfel consumul de apa. Acesta functie asigura un sentiment de confort si o calitate superioara a baii.

Versiuni disponibile.
 Grohe ofera o gama larga de modele de baterii cu termostat, incastrabile sau de exterior, care se potrivesc in orice tip de baie.Designul termostatelor a fost realizat cu gandul la stilurile individuale ale clientilor nostri.Alege Grohe!
 
Mai multe informatii
Producător Grohe
Scrie propriul review
Scrie un review despre:Baterie dus cu termostat Grohtherm 3000 - Grohe
Rating-ul oferit de tine