Baterie cada/dus Grohe Grohtherm 3000-34185000

Întreabă stoc
Cod produs
34185000
2.481,92 RON
Plateste in rate fara dobanda sanitare de calitateSanitare Grohe

 
Baterie baie termostat Grohtherm 3000 - Grohe

Pentru un stil modern, sculptural si caracteristici de top, alegeti bateria cu termostat Grohtherm 3000 - reprezinta designul modern concentrat. Aici, toate tehnologiile noastre superioare - GROHE TurboStat® , GROHE CoolTouch® , SafeStop, EcoButton and EasyLogic - sunt prezentate intr-un design armonios care este unic si palpabil, a fost slefuit de mana pentru a fi perfect si are o suprafata cromata stralucitoare. Pentru o experienta esentiala la dus, alegeti setul pentru dus Grohtherm 3000 si astfel combinati beneficiile GROHE TurboStat® cu cele ale setului de dus Movario Cinci, care beneficiaza de tehnologia GROHE DreamSpray®. Acesta este absolut necesar pentru orice baie eleganta.

De ce Grohe?
Din momentul introducerii pe piata a primei baterii cu thermostat, firma Grohe a imbunatatit si a modernizat constatant caracteristicile produselor oferite.Rezultatul anilor de cercetati este noul cap cu termostat pentru reglarea temperaturii, prevazut cu tehnologia inovatoare Grohe TurboStart®.
Utilizarea acestui sitem face posibila selectarea temperaturii dorite intr-o fractiune de secunda si mentinerea sa pe intreaga durata a baii.Pentru imbunatatirea fluiditatii debitului de apa, a fost redus timpul de reactie al termoelementului care se afla in interiorul bateriei.Astfel, reactia la variatiile de presiune a apei are loc de doua ori mai repede decat in versiunile produse pana in present.Datorita utilizarii sistemului Grohe CoolTouch® la bateriile Grohterm 2000 si Grohtherm 3000, temperatura exterioara a bateriei nu depaseste niciodata temperatura apei.In acest fel, se elimina posibilitatea arsurilor, o caracteristica deosebit de importanta pentru familiile care au copii mici.In procesul de proiectare, tehnicienii Grohe au acordat o deosebita atentie transferului apei reci si utilizarii ei pentru racirea partii exterioare a corpului noilor baterii cu termostat.
Astfel a fost creeata o bariera intre apa calda si suprafata exterioara a bateriei, care nu se supraincalzeste. Este o solutie optima pentru copii. Inafara tehnologiilor inovatoare Grohe TurboStart® si Grohe CoolTouch® , termostatele noastre beneficiaza si de sistemul SafeStop, care impiedica selectarea unei temperaturi mai mari de 38°C de catre copii,eliminand posibilitatea oparirii. Alte plusuri sunt reprezentate de sistemul EcoButton, care reduce consumul de apa cu pana la 50%, si de sistemul EasyLogic, care asigura o utilizare intuitive si facila, chiar si pentru cei mai tineri membri ai familiei. Oferta este deosebit de bogata.Firma Grohe ofera o gama variata de baterii cu termostat, asigurand nenumarate solutii, adecvate oricarui tip de baie.Toate modelele de baterii cu termostat sunt disponibile in versiuni incastrabile sau de exterior.Acestea pot fi montate intr-o cabina de dus, dar si in cada.Versiunea incastrabila permite incastrarea elementelor interioare ale bateriei cu temostat, solutie foarte estetica.In versiunea cu montare la exterior, bateria bateria se monteaza direct pe perete.Calitatea bateriei este aceeasi in ambele situatii.Termostatele Grohe, asigura un confort deosebit si indeplinesc toate asteptarile clientilor cu privire la baia de vis.Alege Grohe!
 
Mai multe informatii
Producător Grohe
Scrie propriul review
Scrie un review despre:Baterie cada/dus Grohe Grohtherm 3000-34185000
Rating-ul oferit de tine

Citeste despre Garantia Grohe

GROHE este unul dintre cei mai importanti furnizori la nivel mondial de accesorii sanitare și un brand global dedicat furnizării de produse inovatoare de apă.

Brandul german Grohe are o traditie de peste 100 de ani in fabricarea de baterii pentru baie si bucatarie, rezervoare incastrate si clapete. In 2017, Grohe a lansat prima linie proprie de ceramica, deschizand un nou drum pentru dezvoltarea propriilor game. Mentinand aceleasi standarde de calitate si aceeasi pasiune pentru inovatie pe parcursul intregii activitati, Grohe este unul dintre cei mai mari producatori europeni de solutii pentru baie si baterii pentru bucatarie.

Grohe ofera o gama variata de Accesorii de baie Grohebaterii de baie, baterii bucatatie Grohe, sisteme si coloane de dus Grohe

Timp de mai multe decenii, GROHE s-a dedicat valorii brandului în ceea ce privește Tehnologii Grohe, calitatea, designul și durabilitatea, ceea ce arată implicarea GROHE în crearea experiențelor excepționale și în asigurarea plăcerii pure a apei - “Pure Freude an Wasser”. Prin activitățile sale de inginerie, inovare și proiectare ferm ancorate în Germania, produsele GROHE poartă insigna de calitate "Made in Germany", consolidând în cele din urmă încrederea clienților în brand. Toate fabricile din rețeaua de producție GROHE utilizează inginerie de producție de înaltă precizie cu standarde ridicate GROHE. Astfel, GROHE se asigură că produsele sale se ridică la cele mai exacte cerințe în ceea ce privește manopera și funcționalitatea.

Numai în ultimii zece ani, succesul GROHE a fost confirmat de peste 240 de premii de design și inovare, precum și de primele trei plasări printre "cele mai durabile companii germane din 2015". Numeroase proiecte de mare amploare din întreaga lume sunt echipate cu produse GROHE, mărturisind arhitecții, designerii și preferințele dezvoltatorilor pentru brand. Vezi cataloagele produselor sanitare Grohe.

Cand spui Grohe spui : calitate, tehnologie, design si sustenabilitate. A rezultat deci un brand recunoscut international pentru calitatea ireprosabila, inovatie continua si game deosebite pentru orice tip de amenajare. , Grohe a creat produse de referinta, cu tehnologii in permanenta dezvoltare. Astfel, Grohe a definit un nou stil al amenajarilor interioare cu ajutorul a doua elemente permanente din filosofia brandului: design atemporal si inovatie continua.

În 2014, GROHE a devenit parte a LIXIL Group Corporation, o companie cotată la bursă la Tokyo Stock Exchange. LIXIL este lider pe piața mondială în industria obiectelor sanitare și principalul furnizor de locuințe și materiale de construcție din Japonia.

Grohe